MEER.....

Naast de al bekende producten die MAVVA voert, hebben we ook een aantal andere producten die perfect aansluiten bij hetgeen we al leveren. Op deze gepast in kantoren en gebouwen, hierbij kiezen interieurarchitecten vaak voor de toepassing van glasfolie. Door middel van bedrukte of onbedrukte folies wordt het interieur ontwerp nog verder versterkt. De folies kunnen tevens voor extra privacy zorgen en het maakt het glas zichtbaar om te voorkomen dat mensen er tegenaan lopen. Wij bieden zes in de praktijk geteste soorten folies aan. De collectie omvat folies van ondoorzichtig wit tot en met glashelder. De folies kunnen in full-colour, maar ook in wit bedrukt worden met een door u of door ons gemaakt ontwerp.

Milieu
De door ons gebruikte inkten zijn volledig volgens het REACH compliant. Waarbij de UV-inkten nog een stapje verder gaan en voldoen aan de Nordic Swan standaard; volledig oplosmiddel en pvc vrij.


Elke product heeft weer zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling, wij komen daarom graag advies uitbrengen op locatie. MAVVA kan het volledige project vanaf het eerste idee, het ontwerp tot en met realisatie verzorgen.MEER.....

  • Back
    Next

CONTACT

MAVVA

Gerstakker 14
6641 WB Beuningen

Simone Huiting
simone@mavva.nl
+31 (0) 6 36318707

Peter Meupelenberg
info@mavva.nl
+31 (0) 6 36309667