ONTWERP

Door middel van een goed doordacht ontwerp kan men de sfeer en beleving van een ruimte transformeren. Het ontwerp kan bijvoorbeeld de identiteit van de klant weergeven, zodat het elke bezoeker direct duidelijk is waar het bedrijf voor staat. Of het kan een sfeerbeeld zijn, zoals veel in healing environment wordt toegepast.

De doelstelling is altijd hetzelfde: een ontwerp en sfeer die past bij de onderneming of instantie en die volledig aan hun eisen voldoet!


DE MOGELIJKHEDEN

Ontwerp

Als een ontwerp gevraagd wordt, luisteren we eerst naar de wensen en verwachtingen van u als klant. Hierop maken wij een ruwe schets met daarin onze vertaling van uw wensen. Deze schets kan nog aangepast worden tot een voorstel waarin beide partijen zich kunnen vinden, waarna we het geheel omzetten in een hoge resolutie eindbestand.


Ontwerp

Bij het ontwerpen wordt rekening gehouden met het kleurenplan van de interieurarchitect, als deze aanwezig is, en de look en feel die hij of zij voor ogen heeft. Natuurlijk mag u ook een al bedacht en uitgewerkt ontwerp indienen, dat wij dan 1 op 1 omzetten in een printbestand.

Ontwerp

Het ontwerp kan puur fotografisch, een combinatie van fotografie met illustratie, puur illustratief of typografisch zijn. Voor elk van deze disciplines, hebben we een aantal ontwerpers die elk hun eigen handschrift hebben. Zo zijn we in staat om elke gewenste stijl aan te bieden die volledig aansluit bij het interieur en de identiteit van de eindklant.

  • Back
    Next

CONTACT

MAVVA

Gerstakker 14
6641 WB Beuningen

Simone Huiting
simone@mavva.nl
+31 (0) 6 36318707

Peter Meupelenberg
info@mavva.nl
+31 (0) 6 36309667