SNIJFOLIE

Duurzaam en sfeervol

MAVVA is ook uw leverancier voor snijfolies. Al onze glasfolies kunnen wij in een door u gewenste vorm snijden en monteren. Dit kunnen bedrukte folies zijn, maar ook letters en vormen die uit de folie zijn gesneden. Glazen wanden worden veelvuldig toegepast in kantoren en gebouwen, hierbij kiezen interieurarchitecten vaak voor de toepassing van glasfolie. Door middel van bedrukte of onbedrukte snijfolies wordt het interieur ontwerp nog verder versterkt. De folies kunnen tevens voor extra privacy zorgen en het maakt het glas zichtbaar om te voorkomen dat mensen er tegenaan lopen. Wij bieden zes in de praktijk geteste soorten folies aan, die wij allen kunnen snijden in een door u gewenste vorm. De collectie omvat folies van ondoorzichtig wit tot en met glashelder. De folies kunnen in full-colour, maar ook in wit bedrukt worden met een door u of door ons gemaakt ontwerp.

Milieu
De door ons gebruikte inkten zijn volledig volgens het REACH compliant. Waarbij de UV-inkten nog een stapje verder gaan en voldoen aan de Nordic Swan standaard; volledig oplosmiddel en pvc vrij.


Uitvoering
Elke folie heeft weer zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling, wij komen daarom graag advies uitbrengen op locatie. MAVVA kan het volledige project vanaf het eerste idee, het ontwerp tot en met realisatie verzorgen.

Brandklasse
Afhankelijk van welke folie u kiest.
Afbeeldingen voor de glasfolie

- Elke afbeelding of uni-kleur kan op de folie geprint worden.
- U kunt zelf een afbeelding aanleveren, of een afbeelding uitzoeken bij Shutterstock.com
- Als u het gewenste nummer van de afbeelding aan MAVVA doorgeeft, kan MAVVA deze afbeelding rechtenvrij en voor commercieel gebruik downloaden.
- MAVVA maakt dan de afbeelding op maat en print klaar. Ook als u een eigen afbeelding aanlevert.
- U ontvangt een uitwerking als PDF om uw goedkeuring aan te geven.
- Voor een uni-kleur kunt u een CMYK kleur aangeven. En in overleg een kleur in een andere bestandstype.
- Houdt er bij het aanleveren of uitzoeken van een afbeelding rekening mee welke vorm de uiteindelijke glasfolie krijgt op het glas.
Glasfolie afmetingen
De snijfolie heeft de volgende brandclassificatie:

Brandclassificatie: Deze is afhankelijk van welke glasfolie u kiest voor de snijfolie. Deze informatie vindt u bij de diverse glasfolies.

Op verzoek kunnen wij een Classificatierapport toesturen.
  • Back
    Next

CONTACT

MAVVA

Gerstakker 14
6641 WB Beuningen

Simone Huiting
simone@mavva.nl
+31 (0) 6 36318707

Peter Meupelenberg
info@mavva.nl
+31 (0) 6 36309667